DRYCK

Mineralvatten från Fonte Santa Barbara di Lurisia
Slowfoodmagasinet Gambero Rosso har jämfört 200 olika
märken mineralvatten och mineralvattnet Lurisia har lägre
natriumhalt än de som deklarerar att de är natriumfria. Även
om natrium är bra i små mängder får vi normalt för mycket salt
i oss och därför är det en fördel med natriumfattigt vatten.
PH-värde över 7,3 kan orsaka problem med syrabalansen i
magen, och PH under 6,5 hämmar matsmältningen. Lurisias PH-värde uppmättes till 6,9.

Mineralvatten från källan Galvanina
I början av 1900-talet gjorde Galvanina sina första förpackningar i glasflaskor, som till största delen blev konsumerade av en liten krets adliga familjer i området.

År efter år har försäljningsområdet utökats och täcker idag hela Italien. Galvaninas naturliga mineralvatten innehåller rikligt med mineraler som kalcium och magnesium, från det vattnet framställs den kolsyrade läsk som vi har valt ut. Här används enbart utvalda ekologiska råvaror som alla kommer från Medelhavet.

KONTAKTER

Il Molino AB
Manufakturgatan 23
(avfart 12 från Ringögatan)
417 07  Göteborg
+46 31 21 27 77
info@ilmolino.se

FÖLJ OSS

view - gallery view - list