Regionala ostar Det är 40 produkter.

Visa 1 - 19 40 artiklar

Färdigriven för all sorts mat​lagning. Perfekt till pasta, såser och gratinering.

Hårdost. Hög sälta, utmärkt att riva. Den lagras 14 månader.

Lagrad 24 månader. Boni.  Parmigiano enligt konstens alla regler. Hjul.

Tomaost av fårmjölk från Piemonte.

Taleggio framställd av buffelmjölk. De har en rund och krämig smak och passar både till ostbrickan eller som pålägg.

Gårdslagrad 90 dgr. Tillverkad av komjölk.  Aromatisk smak

Rik och krämig konsistens.  Smaken är intesiv men rund, med behaglig sälta.

Mogen, aromatisk och smakrik hårdost av fårmjölk.

Fantastisk fårost, frukten av den toskanska ostmakartraditionen. (opastöriserad).

Lagrad fårost från Toscana med pistagenötter från Bronte IGP.

Visa 1 - 19 40 artiklar